Fotograf:
Norges sjømatråd
Grillet Norsk Kveite på asiatisk vis inneholder
133 Kalorier,
15 g Karbo,
3 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Grillet Norsk Kveite på asiatisk vis har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Fisk, Gluten, Sesam, Soya, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillet Norsk Kveite på asiatisk vis er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5384 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillet Norsk Kveite på asiatisk vis!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 132.70 | 1 361.88 | Kcal |
Protein | 3.44 | 35.30 | gram |
Karbohydrat | 15.15 | 155.48 | gram |
Kostfiber | 0.64 | 6.57 | gram |
Fett | 6.34 | 65.07 | gram |
Mettet fett | 1.05 | 10.78 | gram |
Salt | 14.55 | 149.33 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.76 | Kr 100.17 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 105 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,66 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bruk en filet som ikke er for tykk. Marinèr kveita dagen før, eller tidlig samme dag. Lag så sausen. Sett over nudlene og brun fisken lett til slutt.
Bland salt og sukker tørt og pakk fisken inn i blandingen. La den marinere ved romtemperatur i 3 timer.
Skyll av sukker og salt, sett den kjølig i minst 6 timer. Tørk fiskestykkene med kjøkkenpapir. Rull de i Five Spice krydderblandingen.
Varm en jernpanne til det ryker av den. Stek fiskestykkene raskt på begge sider slik at de bare får litt farge utenpå. Del hvert fiskestykke i 3 og anrett på satay-pinne.
Five spice krydderblanding
Rist krydderne i en tørr jernpanne og knus de fint i en morter eller krydderkvern.
Ferdig malt krydder kan også brukes.
Varm nudelsalat
Kok opp vann med salt. Kok nudlene ferdig, hell av vannet og vend inn i nøytral olje.
Sett på en wok eller stekepanne på høy varme. Del pac choi i hvit del og blad/grønn del. Kutt alt i stimler.
Ha i litt olje og surr først den hvite harde delen på pac choi sammen med gulrøtter. Tilsett vårløk og den grønne delen på pac choi. Rør rundt.
Ta av varmen og vend inn nudlene. Smak til med koriander, sweet chili sauce og sesamolje.
Soyasaus
Ha østerssaus, ketjap og chilisaus samt kyllingkraften i en kasserolle og kok opp. Smak til med sitronsaft, fish sauce og koriander.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23354)
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-27
Oppdatert dato:2007-01-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift