Marokkansk lammegryte inneholder
98 Kalorier,
4 g Karbo,
8 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Marokkansk lammegryte har ingen allergener
Marokkansk lammegryte er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
11444 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Marokkansk lammegryte!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 98.31 | 330.94 | Kcal |
Protein | 7.87 | 26.49 | gram |
Karbohydrat | 4.39 | 14.78 | gram |
Kostfiber | 1.91 | 6.43 | gram |
Fett | 5.05 | 17.00 | gram |
Mettet fett | 2.15 | 7.24 | gram |
Salt | 0.08 | 0.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.96 | Kr 23.43 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 347 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,86 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens løken og skjær i skiver. Del den hele hvitløken i to.
Varm olje i en gryte eller dyp panne. Tørk kjøttstykkene og strø litt mel over. Stek i panna ved middels varme i 3 minutter på hver side. Løft ut kjøttet og skru ned varmen litt.
Stek løken og hvitløken på middels lav varme i 10 minutter, til den er blank og fin. Ikke la den bli brunstekt.
Ha kjøttstykkene oppi igjen, sammen med fennikelfrø, kummin og én gulrot, kuttet i tre-fire biter. Hell over en halv liter vann. La det koke på lav varme i ca 2 timer, gjerne lenger, men da går kjøttet i oppløsning.
Hakk gulrøtter og fennikel. Vask appelsinene godt og skjær den i båter. Ha alt sammen oppi gryta og la småkoke i 7-10 minutter, slik at grønnsakene fremdeles er faste inni.
Server med linser, poteter eller bare et godt landbrød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10332)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Marokko
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift