Middelhavs-fiskesuppe med safran inneholder
148 Kalorier,
5 g Karbo,
5 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Middelhavs-fiskesuppe med safran har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Egg, Sennep, Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Middelhavs-fiskesuppe med safran er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8398 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Middelhavs-fiskesuppe med safran!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 147.60 | 414.53 | Kcal |
Protein | 5.38 | 15.11 | gram |
Karbohydrat | 5.33 | 14.97 | gram |
Kostfiber | 2.29 | 6.43 | gram |
Fett | 10.47 | 29.40 | gram |
Mettet fett | 1.21 | 3.40 | gram |
Alkohol | 0.85 % | | | |
Salt | 0.47 | 1.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.59 | Kr 24.13 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 123 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,44 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens rekene. Kok skall, torskehode, purre, løk, krydderurter, sitron- og appelsinskall og krydder i 1 1/4 l vann og 1 glass vin ca 1 time ved svak varme. Sil kraften i en stor kasserolle. Kok opp 6 dl vann i en gryte og legg i blåskjellene. Når skjellene åpner seg tas skjellmaten ut. Hell blåskjellkraften i fiskekraften sammen med safran, og kok den opp. Tilsett ris eller makaroni og la det koke til makaronien er myk. Rør forsiktig i blåskjellmaten og rekene, og dryss i et par grovhakkede basilikumblader. Server suppen sammen med den sterke hvitløkmajonesen (aioli) og brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7075)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Spania
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift