Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Ossobuco oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Ossobuco



Ossobuco inneholder 95 Kalorier, 6 g Karbo, 10 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Ossobuco har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Selleri, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ossobuco er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 1,75kgkalveskank
2,5sshvetemel
1dashsalt
1dashpepper
0,5tstørr sennep
3stkløk
2sssmør eller margarin
1ssolje
3stkgulrøtter
1stksellerirot
3stktomater, flådde
suppekvast av selleriblad, persillestilk og laurbærblad
1stksitron, revet skall og saften
2feddhvitløk
3dlhvitvin
1sssterk tomatpuré
4porsjon(er)ris




Næringsdeklarasjon for Ossobuco!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier95.41951.35Kcal
Protein10.31102.80gram
Karbohydrat6.4864.61gram
Kostfiber1.1111.07gram
Fett2.3423.33gram
Mettet fett1.0210.17gram
Alkohol0.71 %
Salt0.141.36gram
Pris på oppskriftenKr 18.01Kr 179.58Kroner
Hele oppskriften veier3 988 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sag skanken i ca 3 cm brede stykker. Rull dem i hvetemel, salt og pepper.

Brun løkbåter i smør og olje til de er gylne. Tilsett kjøtt, gulrottterninger, selleri, hvitløk, hakkede tomater, suppekvast, salt og pepper og la det surre sammen ca 5 minutter.

Bland i sitronsaft og skall, hvitvin og tomatpuré, som er rørt ut i 2 dl vann.

La retten surre ca 3 timer, eller til kjøttet løsner lett fra bena.

Legg kjøttet over på varmt fat. Ta ut suppekvasten og gni sausen gjennom sikt, og hell den over kjøttet.

Serveres med kokt ris, som er dryppet over med smeltet smør og drysset med revet ost

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6178)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Italia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-05
Oppdatert dato:2002-12-05
Lesere: 3315 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Osso Bucco 2.Osso Bucco 2.
Denne retten har 80,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 17,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvegryte med fenikkel og kryddergrønt.Kalvegryte med fenikkel og kryddergrønt.
Denne retten har 77,74 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvesauté.Kalvesauté.
Denne retten har 85,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalveragu.Kalveragu.
Denne retten har 80,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,4.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Enkel kjøttgryte.Enkel kjøttgryte.
Denne retten har 71,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,74 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.