Fotograf:
Norges sjømatråd
Panert torsk med paprika- og basilikumdressing inneholder
103 Kalorier,
6 g Karbo,
11 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Panert torsk med paprika- og basilikumdressing har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-sesam, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Panert torsk med paprika- og basilikumdressing er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7761 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Panert torsk med paprika- og basilikumdressing!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 103.10 | 389.11 | Kcal |
Protein | 11.25 | 42.46 | gram |
Karbohydrat | 5.61 | 21.17 | gram |
Kostfiber | 1.09 | 4.11 | gram |
Fett | 3.72 | 14.04 | gram |
Mettet fett | 0.84 | 3.17 | gram |
Salt | 0.77 | 2.92 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.48 | Kr 32.00 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 510 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,76 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dressing:
Del paprikaen i to og fjern hinner og frø. Legg dem på bakeplate med skinnsiden opp og grill dem ved sterk varme til skinnet blir svart.Avkjøl i en plastpose og dra av skinnet.
Ha paprika, hvitløk, basilikumblad, tomatpure, balsamicoeddik og sennep i en foodprosessor og kjør til en jevn masse. Tilsett olivenoljen under omrøring.
Smak til med salt og pepper.
Fisken:
Pisk eggene lett sammen med sennep.Bland griljermel med parmesanost.
Skjær fisken i serveringsstykker og vend disse først i hvetemel tilsatt salt og pepper.
Vend dem deretter i pisket egg og til slutt i griljermel med parmesanost.
Legg fisken i en smurt ildfast form eller på bakebrett.
Stekes ved 200 grader i stekeovn ca 15 minutter eller til fisken er ferdig.
Tilbehør:
Revet frisk spinat, surres et par minutter i smør eller olje til de faller sammen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23620)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-04-22
Oppdatert dato:2007-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift