Posjert ytrefilet med smørdampet kål og kremet sop inneholder
114 Kalorier,
2 g Karbo,
6 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Posjert ytrefilet med smørdampet kål og kremet sop har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Posjert ytrefilet med smørdampet kål og kremet sop er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7952 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Posjert ytrefilet med smørdampet kål og kremet sop!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 114.03 | 1 115.57 | Kcal |
Protein | 5.66 | 55.37 | gram |
Karbohydrat | 1.69 | 16.53 | gram |
Kostfiber | 0.96 | 9.39 | gram |
Fett | 9.19 | 89.91 | gram |
Mettet fett | 5.62 | 54.98 | gram |
Salt | 0.37 | 3.63 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.66 | Kr 84.72 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 913 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,92 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok kraften med grønnsaker og krydder. Brun kjøttstykket og legg det i kraften og la det trekke ved 80-90 C i 20-30 minutter. La hvile i ca 15 minutter.
Kok opp fløten og kok den inn til det halve. Børst soppen og fres den i smør. Tilsett den reduserte fløten og smak til med salt og pepper. Ha i gressløk.
Kutt kål i strimler og damp den i smør. Legg kålen midt på tallerkenen med en 2 cm tykk filetskive på. Legg sopp og grønnsaker pent rundt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10522)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift