Fotograf:
Norges sjømatråd
Quick ´Blini´ fyllt med norsk laks og ost inneholder
120 Kalorier,
10 g Karbo,
3 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Quick ´Blini´ fyllt med norsk laks og ost har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Quick ´Blini´ fyllt med norsk laks og ost er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5947 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Quick ´Blini´ fyllt med norsk laks og ost!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 120.10 | 905.90 | Kcal |
Protein | 3.06 | 23.08 | gram |
Karbohydrat | 9.56 | 72.11 | gram |
Kostfiber | 1.69 | 12.75 | gram |
Fett | 7.36 | 55.52 | gram |
Mettet fett | 4.10 | 30.93 | gram |
Salt | 0.39 | 2.91 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.68 | Kr 27.76 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 017 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 31,84 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Blini:
Rør sammen ingrediensene til bliniene til en jevn røre. Stek fire like store tynne pannekaker. Hold dem varme.
Fyll:
Bland alle ingrediensene til fyllet og smak til med pepper og revet sitronskall.
Fordel fyllet på midten av de fire pannekakene og brett sammen til en pakke.
Agurker:
Bland agurkskivene med de øvrige ingrediensene og smak den til.
Gulrotsausen:
Press saften av gulrot, appelsin og sitron. Kok gulrotsaften inn til det halve. Kok appelsinsaften og sitronsaften inn til sirupskonsistens. Bland sammen og kok opp. Ta kjelen vekk fra varmen og pisk inn smøret litt om gangen. Ha i fløten og pisk til en jevn saus. Server de fylte bliniene med agurken og sausen ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23384)
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-02-04
Oppdatert dato:2007-02-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift