Røkte laksehorn med rekemousse inneholder
133 Kalorier,
2 g Karbo,
9 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Røkte laksehorn med rekemousse har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Fisk, Melk, Sennep, Skalldyr, Spor-av-skalldyr, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Røkte laksehorn med rekemousse er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Røkte laksehorn med rekemousse!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 133.19 | 602.82 | Kcal |
Protein | 9.08 | 41.10 | gram |
Karbohydrat | 1.51 | 6.83 | gram |
Kostfiber | 0.28 | 1.27 | gram |
Fett | 10.03 | 45.40 | gram |
Mettet fett | 5.45 | 24.67 | gram |
Salt | 0.78 | 3.53 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.15 | Kr 59.52 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 810 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,53 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann ca. 10 minutter. Hakk reker og skjær fisk i små biter. Kjør det sammen i en food processor til jevn masse.
Hell fløten i en tynn stråle under kjøring. Krydre og smak til. Klem vannet ut av gelatinen og smelt den forsiktig over svak varme. Rør forsiktig inn farsen. Får stivne noe, før den fordeles på lakseskivene som rulles rundt.
Settes kaldt til servering.
Rør sammen ingrediensene til sausen og sett kaldt.
Like før servering vaskes, tørkes og rives salaten. Fordel den på fire middagstallerkener. Legg på laksehorn, reker og blåskjell. Fordel sausen, og pynt med dill og bønnespirer.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11195)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kalde retter
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Lesere:
3269 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift