Kok poteter.
Kok opp fløte og maizena. Pisk inn kaldt smør i små terninger. Sausen skal ikke koke, bare holdes varm. Smak til med sitronsaft, salt og hvit pepper helt til slutt. Rør inn finhakket persille rett før servering.
Skrell og skjær gulrøttene i grove skiver. Kok dem møre i saltet vann. Hell av vannet og tilsett persille og smør som får smelte på de varme gulrøttene.
Kok opp en stor kjele med vann, salt, laurbærblad og pepperkorn. Når vannet koker, trekker du kjelen fra platen og tilsetter fisken.
Sett kjelen tilbake på platen og skru ned til laveste temperatur. Det er viktig at det ikke koker. La fisken få trekke til den akkurat slipper beina. Det tar 10–12 minutter.
Servér fisken med grønnsaker og saus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 33581)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet Innlagt dato:2018-02-08
Oppdatert dato:2018-02-08