Fotograf:
Norges sjømatråd
Skrei med pesto og grønn asparges inneholder
90 Kalorier,
1 g Karbo,
9 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Skrei med pesto og grønn asparges har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skrei med pesto og grønn asparges er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5101 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Skrei med pesto og grønn asparges!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 89.59 | 430.22 | Kcal |
Protein | 8.64 | 41.49 | gram |
Karbohydrat | 0.99 | 4.75 | gram |
Kostfiber | 0.56 | 2.69 | gram |
Fett | 5.55 | 26.65 | gram |
Mettet fett | 1.79 | 8.60 | gram |
Salt | 0.35 | 1.68 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.89 | Kr 37.89 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 921 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,42 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær skreifileten i serveringsstykker.
Kok opp ca ½ l vann tilsatt 3 ss salt.
Ta kjelen av platen og legg i fiskestykkene.
Kok opp, ta kjelen vekk fra varmen og la fisken trekke til den er kokt.
Pestosausen:
Ha alle ingrediensene i en foodprosessor og kjør til en jevn saus.
Sausen:
Løken surres myk i olivenolje/smør.
Tilsett 4 dl fiskekraft og kok inn til ca 3 dl.
Tilsett kremfløte, kok opp og smak til med salt og nykvernet pepper.
Sil sausen og tilsett gressløk og paprika.
Serveres til dampet skreifilet med pesto og nykokt asparges
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23441)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-02-15
Oppdatert dato:2007-02-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift