| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 89.59 | 430.22 | Kcal |
| Protein | 8.64 | 41.49 | gram |
| Karbohydrat | 0.99 | 4.75 | gram |
| Kostfiber | 0.56 | 2.69 | gram |
| Fett | 5.55 | 26.65 | gram |
| Mettet fett | 1.79 | 8.60 | gram |
| Salt | 0.35 | 1.68 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 7.89 | Kr 37.89 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 1 921 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 4,42 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Kokt skrei med spekeskinke.
Boknafisk med løksmør.
Skreimølje med filet.
Kokt skrei med hvite bønner og skinke.
Skrei med pesto og grønn asparges.
Skrei med gulrot og sandefjordsmør.
Skrei med lever og rogn.
Skrei med hvitløkpotetpuré og rødvinsjy.
Jabbe av skrei.
Skrei med reker og asparges.
Kokt skrei med fennikelstuing og gulrøtter.
Skreimølje på tradisjonelt norsk vis.
Kams av skrei.
Sjekkeskrei.
Skrei med spekeskinke, hollandaise, gulrøtter.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.