Spinatterte med feta inneholder
237 Kalorier,
11 g Karbo,
8 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Spinatterte med feta har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Spinatterte med feta er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
7392 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Spinatterte med feta med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 236.75 | 3 115.82 | 778.95 | Kcal |
Protein | 7.69 | 101.21 | 25.30 | gram |
Karbohydrat | 10.90 | 143.45 | 35.86 | gram |
Kostfiber | 1.41 | 18.56 | 4.64 | gram |
Fett | 17.73 | 233.34 | 58.34 | gram |
Mettet fett | 10.11 | 133.06 | 33.26 | gram |
Salt | 0.59 | 7.73 | 1.93 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.93 | Kr 104.37 | Kr 26.09 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 316 totalt | 1 316 pr porsj | 329 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,41 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 4
stykker
Begynn med bunnen:
Hell mel og smør i en foodprocessor og hakk til det får konsistens som reven ost. Tilsett 1-2 ss. kaldt vann og hakk igjen til deigen samler seg. Hell deigen ut på et bord og form den til en kule. La deigen hvile kaldt 1 time i kjøleskap eller 20 minutter i fryseren. Rul den ut på et meldrysset bord og kle en terteform med den. Bak bunnen midt i ovnen ved 180 grader i ca. 10 minutter eller til den er svak gylden.
Lag imens fyllet:
Skrell og hakk hvitløkene. Surr dem i olivenoljen sammen med spisskummen og tilsett den frosne spinat. Tilsett en anelse vann, så spinaten ikke brenner seg og rør jevnlig i den til den er tint opp. Pisk egg, kremfraiche og fetaost sammen i en skål med en gaffel. Tilsett spinatblandingen og krydre med salt og pepper.
Fordel fyllet over bunnen og dryss revet parmesanost over. Bak terten ved 180 grader i ca. 25 minutter eller til den er gylden og osten helt smeltet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 21689)
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-03-20
Oppdatert dato:2006-03-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift