Fotograf:Rosemarie Pettersen I år som tidligere år har vi tomater i drivhuset, og det blir som regel plutselig mange modne utover sommeren. Derfor er det greit med gode forslag til å få brukt disse. Her er vår egen pastasaus som vi lager av disse. Den kan stå en stund i kjøleskap, men er og fin å fryse. Lag gjerne opp mye og legg i bokser i fryseren. Om du har i litt hakket chili så får du en mer smakfull saus
Varm litt olje og surr løk og hvitløk til de er gyldne. Rør inn tomatpure og surr litt til.
Ha i hakkede tomater og buljong. Rør rundt og la det småkoke i 10-15 min. ha i krydder og basilikum og smak til. Ønsker du litt sterkere så rør inn litt finhakket chili eller mer tabasco.
Helles på glass og oppbevares kjølig.
PS: Legg merke til de gule cherry tomatene på bildet. Det var første gang i år vi hadde dem og de er noe av det beste vi har smakt. De er søte med mye smak.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34227)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Saus Innlagt dato:2018-08-16
Oppdatert dato:2018-08-16
Lesere: 1124 totalt.