Fotograf:
Knut Pettersen
Om en ikke gidder lage deigen, så bruk ferdige ark som vi gjorde:) Oppskriften inneholder
170 Kalorier,
13 g Karbo,
4 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Sesam, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vårruller med grønnsaksfyll er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5868 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Vårruller med grønnsaksfyll!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 169.85 | 603.69 | Kcal |
Protein | 4.04 | 14.36 | gram |
Karbohydrat | 12.86 | 45.71 | gram |
Kostfiber | 3.66 | 13.01 | gram |
Fett | 10.26 | 36.47 | gram |
Mettet fett | 1.07 | 3.80 | gram |
Alkohol | 0.37 % | | | |
Salt | 1.16 | 4.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.64 | Kr 27.15 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 422 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,28 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Elt hvetemel, 1 1/2 dl lunkent vann og salt til en smidig deig.
Sett den kjølig under et fuktig klede i 2 timer.
Rull deigen tynt ut på en meldrysset overflate og skjær den ut i 8 akkurat store, avlange firkanter.
Skyll grønnsakene. Skrell gulrøttene.
Skjær gulrøtter og pak choi i tynne strimler.
Skyll vårløkene, rens soppene og skjær begge i tynne skiver.
Varm opp woken og hell olje i.
Svitsj grønnsakene oppi, tilsett risvin og soyasaus og kok det inn.
Bland de skylte spirer i.
Tilsett pepper, chili og ingefær, koriander og sesamfrø.
La fyllet kjøle litt av og fordel det så på deigstykkene.
Brett begge langsider litt inn og rull deigen sammen fra den korte siden.
Pensle samlingene med litt eggehvite og trykk dem godt sammen.
Varm opp oljen i woken, til den er veldig varm.
Frityrstek vårrullene porsjonsvis i ca. 8 minutter, til de er gylne.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 26210)
Kategori:
Fritert
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2014-10-31
Oppdatert dato:2014-10-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift