Futomaki sushi med reker





Futomaki sushi med reker oppskrift.
Fotograf: Norwegian Seafood Council
Futomaki betyr "tykk rull" og er sushi fylt med mange ingredienser. Her er den fylt med reker, krabbe og grønnsaker. Det er beregnet 3-4 biter til hver porsjon.

Oppskriften inneholder 104 Kalorier, 8 g Karbo, 10 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Skalldyr, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Futomaki sushi med reker er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
100grreker, med skall
3sskrabbekjøtt
1tssukker
0,2tssalt
0,5ssriseddik
0,6dlsushiris
0,8dlvann
1ssmajones
0,5tschilisaus
2stkasparges
3ssisbergsalat
2ssvårløk
1stknori-sjøgress
1sslakserogn
1stkbambusmatteIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Futomaki sushi med reker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier104.4392.66Kcal
Protein10.199.04gram
Karbohydrat7.566.71gram
Kostfiber0.470.42gram
Fett3.613.20gram
Mettet fett0.340.30gram
Salt1.301.16gram
Pris på oppskriftenKr 8.36Kr 7.42Kr .-
Hele oppskriften veier355 totalt89 pr porsj pr stk gram

Fremgangsmåte:

Bland sukker, salt og riseddik i en liten kasserolle, og kok forsiktig opp under omrøring. Når sukker og salt er oppløst, er rismarinaden ferdig.
Avkjøl marinaden før bruk.
Kok ris slik fremgangsmåten i oppskriften sushiris forklarer, eller følg anvisningen på pakken.
Ha risen over i en form, tilsett litt av marinaden og vend forsiktig inn. Risen må ikke bli for fuktig, prøv deg derfor frem med litt om gangen.
Avkjøl risen i romtemperatur.
Rens rekene.
Bland krabbekjøttet med majones og chilisaus.
Forvell asparges.
Finsnitt isbergsalat og vårløk.
Bland vann med litt riseddik, og fukt hendene lett så risen ikke kleber.
Legg et noriark med den ruglete siden opp på bambusmatten, og fordel et lag ris utover arket. Unngå å legge ris langs den øverste kanten av noriarket, ca. 3 cm.
Fordel reker, krabbemajones, asparges, isbergsalat og vårløk langs den nederste kanten.
Rull makirullen nesten helt sammen ved hjelp av bambusmatten. Fukt så den øverste kanten med litt vann og rull helt over.
Skjær rullen i 12-16 biter.
Legg sushibitene på et fat og server med lakserogn over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 34622)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Sushi
Innlagt dato:2019-04-03
Oppdatert dato:2019-04-03
Lesere: 571 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Gunkan maki med reker.Gunkan maki med reker.
Denne retten har 145,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Makiruller med friterte reker.Makiruller med friterte reker.
Denne retten har 211,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,07.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Futomaki sushi med reker.Futomaki sushi med reker.
Denne retten har 104,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.