Gartnerens høstfrikassé inneholder
69 Kalorier,
7 g Karbo,
4 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Gartnerens høstfrikassé har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gartnerens høstfrikassé er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4557 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gartnerens høstfrikassé!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 69.26 | 393.01 | Kcal |
Protein | 4.49 | 25.48 | gram |
Karbohydrat | 6.72 | 38.13 | gram |
Kostfiber | 1.59 | 9.02 | gram |
Fett | 2.36 | 13.39 | gram |
Mettet fett | 1.04 | 5.90 | gram |
Salt | 0.65 | 3.71 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.63 | Kr 31.95 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 270 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,81 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dette er en smakfull høstrett, sesongen for ferskt lammekjøtt.
En rett som er både fargerik og smkfull.
Lammekjøtt er den kjøttsort som tåler dypfrysing best, bare vi ikke lar det ligge for lenge. 10 - 12 måneder skal det tåle. Kjøttet behøver ikke tines før koking.
Kok opp vann og salt. Tilsett kjøttet skåret i terninger og kok opp. Skum godt av og la kjøttet trekke i 20 minutter. Tilsett grønnsaker skåret opp i mindre biter og ha i krydder. La det trekke videre i 10 minutter. Kok opp og jevn med maisenna utrørt i melken. Smak til med urter og krydder. Serveres med kokte poteter. I stedet for ferske grønnsaker kan du bruke en frossen grønnsakblanding.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grete Roede
(Intern: 764)
Kategori:
Gryterett
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-11
Oppdatert dato:2002-08-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift