Grillet klippfisk med tomatcoulis og stekt hvitløk inneholder
178 Kalorier,
3 g Karbo,
27 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Grillet klippfisk med tomatcoulis og stekt hvitløk har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Spor-av-selleri, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillet klippfisk med tomatcoulis og stekt hvitløk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillet klippfisk med tomatcoulis og stekt hvitløk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 177.53 | 826.05 | Kcal |
Protein | 26.91 | 125.21 | gram |
Karbohydrat | 2.59 | 12.05 | gram |
Kostfiber | 0.74 | 3.44 | gram |
Fett | 6.45 | 30.01 | gram |
Mettet fett | 0.92 | 4.28 | gram |
Salt | 7.21 | 33.54 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.06 | Kr 42.16 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 861 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,83 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær et lite kryss i tomatene. Dypp dem i kokende vann i 10 sekunder. Ha dem opp og avkjøl dem før du piller av skinnet. Del dem i fire, ta ut steinene og grovhakk tomatkjøttet.
Ha tomat, olje, ketchup, sukker og vann i en liten kjele. Kok opp og kjør det glatt med en stavmikser. Kok dette til det tykner. Smak til for eventuelt salt.
Del hvitløkene i fedd med skall. Ha feddene i en kjele med kaldt vann, kok opp og la det koke 1 minutt. Gjenta denne prosessen med utskifting av vann til sammen seks ganger. Nå har hvitløken blitt forandret til en mildere grønnsak.
Tørk av klippfisken og hvitløkene med et kjøkkenhåndkle. Sett en jernpanne på sterk varme og ha i olje. Legg fisken i med den hvite siden ned og hvitløkfeddene rundt, og stek den gyllen i ca 5 minutter, avhengig av tykkelsen. Vend litt på feddene underveis slik at de blir jevnt stekt. Snu fisken og stek videre på den andre siden i ca 1 minutt til, til det pipler litt saft gjennom den gylne siden.
Ha tomatsausen i bunnen av varme tallerkener og legg klippfisken og hvitløken på.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11828)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Lesere:
6060 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift