Kylling med kastanjer og linser inneholder
129 Kalorier,
7 g Karbo,
10 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Kylling med kastanjer og linser har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kylling med kastanjer og linser er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3671 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kylling med kastanjer og linser!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 129.35 | 732.64 | Kcal |
Protein | 9.98 | 56.53 | gram |
Karbohydrat | 7.03 | 39.82 | gram |
Kostfiber | 1.54 | 8.72 | gram |
Fett | 6.12 | 34.66 | gram |
Mettet fett | 2.27 | 12.86 | gram |
Alkohol | 0.45 % | | | |
Salt | 2.91 | 16.46 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.85 | Kr 50.13 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 266 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,73 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm halvparten av olivenoljen i en kjele. Ha i sjalottløk, løk og hvitløk, og surr over svak varme i 6 minutter. Rør stadig om.
Ha i kyllinglever, og stek den i 2 minutter. Tilsett så hakkede kastanjer, linser, sitronsaft og skall, laurbærblad og timian. Bland godt og stek videre i 3 minutter. Legg blandingen over i en lav ildfast form eller ovnspanne, og sett den til side.
Varm resten av olivenoljen i kjelen, legg i kyllingen og la den surre pent til den er gyllenbrun. Legg den oppå ingrediensene i ovnspannen.
Ha melet i kjelen, og bland slik at det blandes med stekesjyen. Hell sakte oppi kyllingbuljongen, og bland til en jevn saus.
Rør inn vinen, litt salt og pepper, kok opp og la sausen koke i 2 minutter. Hell sausen i ovnspannen og dekk med aluminiumsfolie. Stekes ved 200 C i 20 minutter. Ta av folien og stek videre til kyllingen er brun. Tilsett mer buljong om nødvendig, for å fukte linsene.
Smelt smør i en stekepanne, ha i pæreskivene og stek dem lett gylne. Ha i persille og legg blandingen oppå kyllingen og linsene på et stort fat. Server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12161)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift