Fotograf:
Matprat.no
Lammecassoulet med bønner inneholder
225 Kalorier,
8 g Karbo,
12 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Lammecassoulet med bønner har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lammecassoulet med bønner er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5073 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lammecassoulet med bønner!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 225.01 | 1 121.30 | Kcal |
Protein | 12.38 | 61.69 | gram |
Karbohydrat | 8.37 | 41.71 | gram |
Kostfiber | 2.74 | 13.65 | gram |
Fett | 15.17 | 75.60 | gram |
Mettet fett | 5.31 | 26.46 | gram |
Salt | 0.81 | 4.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.08 | Kr 45.25 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 990 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,87 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Forvarm ovnen til 180°C. Koketid ca 1- 1 1/2 time
1. Legg bønnene i kaldt vann natten over, eller etter anvisning på pakken. Kok opp bønnene i en gryte, hell av kokevannet. Fyll på nytt vann til det dekker bønnene. Legg i stykker av salt lammekjøtt. Kok opp, demp varmen og la det trekke på svak varme i ca. 45 minutter.
2. Mens bønnene koker skjærer du det ferske lammekjøttet og buklisten i store terninger. VHa olivenolje i en gryte og fres kjøttet. Bruk evt. en panne og ha kjøttet over i en gryte.
3. Tilsett hermetiske tomater, finhakket hvitløk, urter og pepper. Bland godt og hell over kraften. Kok opp og la det småkoke til kjøttet er mørt, 1 1/2 - 2 timer.
4. Ta det salte lammekjøttet opp fra bønnene, avkjøl litt og skjær det så i store terninger. Hell av kokevannet til bønnene og ha de over i den andre kjøttgryta, sammen med det salte lammekjøttet.
5. Skjær lammepølsene i store biter og ha over i gryta. Kok opp og la det småkoke i ca. 15 minutter. Smak evt. til med salt.
Serveres med en frisk salat og brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 20515)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-10-23
Oppdatert dato:2005-10-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift