Fotograf:
Mat.no
Marinert lammestek med snøfriskost inneholder
246 Kalorier,
2 g Karbo,
15 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Marinert lammestek med snøfriskost har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Marinert lammestek med snøfriskost er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9593 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Marinert lammestek med snøfriskost!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 245.57 | 1 594.09 | Kcal |
Protein | 15.03 | 97.57 | gram |
Karbohydrat | 1.75 | 11.36 | gram |
Kostfiber | 0.53 | 3.44 | gram |
Fett | 19.71 | 127.95 | gram |
Mettet fett | 6.66 | 43.23 | gram |
Salt | 0.39 | 2.51 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.23 | Kr 72.90 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 246 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,85 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
I stekeovnen ved: 200 grader C, ca. 2 timer
Legg lammekjøttet på en fjøl med skinnsiden ned. Tørk med kjøkkenpapir og strø over salt og pepper.
Rør sammen olje, urter, hvitløk og tabasco i en bolle.
Smør osten på kjøttet, legg over tomatene, paprika og chilli. Pensle med litt av marinaden og rull sammen fra langsiden. Surr med bomullstråd. Legg ruladen i en plastpose og hell over resten av marinaden. La ligge i kjøleskapet ca. 24 timer. Snu på plastposen av og til.
Forvarm stekeovnen til 250 grader C, legg inn lammebogen utildekket og skru ned temperaturen til 200 grader C. Stek lammebogen. Vi beregner ca. 30 minutter pr. 500g kjøtt.
La kjøttet hvile under folie ca. 15 minutter før du begynnert å skjære i kjøttet.
Server en god hvitløksaus, kokt ris eller poteter samt en god salat til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118967815)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-12
Oppdatert dato:2002-05-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift