Olivenbrød med krydderurter inneholder
157 Kalorier,
22 g Karbo,
5 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Olivenbrød med krydderurter har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Olivenbrød med krydderurter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
5873 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Olivenbrød med krydderurter med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 157.37 | 2 322.39 | 72.57 | Kcal |
Protein | 4.89 | 72.16 | 2.26 | gram |
Karbohydrat | 22.13 | 326.58 | 10.21 | gram |
Kostfiber | 3.09 | 45.60 | 1.43 | gram |
Fett | 4.79 | 70.69 | 2.21 | gram |
Mettet fett | 0.66 | 9.74 | 0.30 | gram |
Salt | 1.56 | 23.03 | 0.72 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.81 | Kr 41.47 | Kr 1.30 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 476 totalt | 1 476 pr porsj | 46 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 56,24 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 32
skiver
(2 brød)
Fres finhakket hvitløk og rødløk i en panne. Finhakk sorte oliven og soltørkede tomater. Bland det tørre sammen i en bolle. Tilsett finhakket hvitløk, rødløk, oliven, soltørkede tomater, persille og koriander. Bland inn vann og olivenolje og elt deigen godt, gjerne i en kjøkkenmaskin.
La deigen heve i bakebollen til dobbel størrelse. Bak ut to brød og la det etterheve i ca 40 minutter.
Lag 3 snitt i brødet. Stek brødene på 220 C i ca 40 minutter. Avkjøl på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12879)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift