| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 71.58 | 429.60 | Kcal |
| Protein | 9.59 | 57.56 | gram |
| Karbohydrat | 3.96 | 23.77 | gram |
| Kostfiber | 1.40 | 8.40 | gram |
| Fett | 1.62 | 9.72 | gram |
| Mettet fett | 0.43 | 2.58 | gram |
| Salt | 0.13 | 0.79 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 6.27 | Kr 37.63 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 3 601 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 22,12 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Lam med kompetter.
Perna de Carneiro no Tacho.
Lammestek med ansjospesto.
Lammelår på italiensk.
Lammekoteletter med sellerirotpurè og sommerk.
Lammebog med safran, sitron og tomater.
Honningsmurt lammestek.
Lam med mojo.
Lammestek med hvitløk og rosmarin.
Ytrefilet av lam med piperade.
Lammestek med grønnsaker i ovn.
Rødvinskokt lammebog med speltrisotto.
Urtebakt lammelår fra Sør-Trøndelag.
Krydderskanker med grønnsaker.
Marinert lammestek med snøfriskost.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.