Reinsdyrfilet med gulrotpuré inneholder
115 Kalorier,
3 g Karbo,
7 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Reinsdyrfilet med gulrotpuré har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reinsdyrfilet med gulrotpuré er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 4 lesere
Lesere:
25042 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Reinsdyrfilet med gulrotpuré!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 115.14 | 587.44 | Kcal |
Protein | 7.21 | 36.79 | gram |
Karbohydrat | 2.87 | 14.64 | gram |
Kostfiber | 1.18 | 6.02 | gram |
Fett | 7.18 | 36.63 | gram |
Mettet fett | 4.27 | 21.79 | gram |
Alkohol | 1.12 % | | | |
Salt | 0.20 | 1.04 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.22 | Kr 52.14 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 551 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,97 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Forvarm ovnen til 180 C. Skrell gulrøtter og del i biter. Kokes mørt i vannet. Mos med en stapper eller gni med tresleiv. Rør inn fløte til stappen er passe tykk. Kok op. Smak til med salt og krydder.
Skjær kjøttet fritt for sener og lignende. Brun kjøttet i 1 ss smør, på alle kanter og krydre med timian, salt og pepper. Stek kjøttet i ovnen 5-15 minutter, avhengig av tykkelse. Pakk det inn i folie og la det hvile 5-10 minutter før det skjæres i skiver.
Skrell sjalottløk og del dem grovt. Fres løk i smør. Tilsett rotfruktterningene og kok inn med hvitvin til væsken er nesten borte og terningene ganske myke. Salt og smak til med timian.
Rør inn smøret i flere omganger. Smak til med salt og pepper. Blandingen skal ikke koke, da kan den sprekke.
Server med den stekte soppen og ovnspotetene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10748)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift