Fotograf:Synøve Dreyer Salat er sommermat! Med frisk asparges, egg og salami lager du denne mettende middagssalaten på få minutter.
Oppskriften inneholder 180 Kalorier, 5 g Karbo, 7 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-lupiner, Spor-av-melk, Spor-av-sulfitt, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kok egg (9 minutter for smilende egg, 12 minutter for hardkokte egg). Skrell og del eggene i to.
Del cherrytomater i to. Kok asparges i lettsaltet vann i 2-3 minutter og avkjøl i isvann.
Fordel salat, cherrytomater, egg, asparges og salami på et fat. Topp det hele med brødkrutonger og flak av parmesanost.
Bland sammen alle ingrediensene til dressingen unntatt olje. Spe inn olje i en fin stråle mens du visper.
Hell dressingen over salaten ved servering, og server gjerne med godt brød eller nypoteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 36446)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Salat Innlagt dato:2022-06-17
Oppdatert dato:2022-06-17