Semulepanne med gorgonzola og parmesan inneholder
136 Kalorier,
14 g Karbo,
5 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Semulepanne med gorgonzola og parmesan har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Semulepanne med gorgonzola og parmesan er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
1712 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Semulepanne med gorgonzola og parmesan!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 136.25 | 586.39 | Kcal |
Protein | 5.19 | 22.34 | gram |
Karbohydrat | 14.40 | 61.97 | gram |
Kostfiber | 2.44 | 10.50 | gram |
Fett | 5.89 | 25.35 | gram |
Mettet fett | 3.30 | 14.20 | gram |
Salt | 1.26 | 5.43 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.66 | Kr 24.36 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 722 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 42,27 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Forvarm ovnen til 180 grader. Kok opp 1,5 liter vann og ha i semule-gryn og salt. Rør kraftig om for å blande. La koke under lokk på svak varme i ca 20 minutter.
Ha smør og olje i en kjele og brun hvitløk og løk. Ha i paprika og aubergine og la koke i 2 minutter.
Ha i tomatene på boks, 2 dl vann og basilikum og smak til med krydder. La koke i ca 30 minutter og rør om en gang i blant.
Hell halvparten av semulegrynene over på et stekebrett, strø gorgonzola og parmesan over.
Hell resten av semulegrynene på toppen.
Hell sausen over semulegrynene. Strø mer parmesan over og la steke i ca 30 minutter. La retten hvile litt, men server mens den er varm.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 29882)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-11-16
Oppdatert dato:2012-11-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift