Sesamgrillet hai inneholder
127 Kalorier,
2 g Karbo,
11 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Sesamgrillet hai har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Sesam, Soya, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sesamgrillet hai er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
14529 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sesamgrillet hai!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 126.65 | 520.72 | Kcal |
Protein | 10.85 | 44.61 | gram |
Karbohydrat | 2.46 | 10.11 | gram |
Kostfiber | 1.20 | 4.93 | gram |
Fett | 7.89 | 32.44 | gram |
Mettet fett | 1.14 | 4.69 | gram |
Salt | 0.21 | 0.86 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.71 | Kr 39.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 645 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,76 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tørk godt av haifinnene. Ha sesamfrøene på en tallerken og press den ene siden av haistykkene ned i frøene. Blir det knapt med frø må det etterfylles, slik at alle biffene får godt med frø på seg.
Stek haibiffene i panne på sterk varme i 2 minutter på hver side, akkurat som oksebiffer. De må absolutt ikke gjennomstekes, da blir de tørre.
Skrell gulroten, løken og nepen. Skjær vekk bunnen og de grove stilkene på fennikelen, skjær også bort eventuelle flekker og vask den. Skjær gulroten og nepen i skiver. Skjær fennikelen og løken i båter.
Sett en teflonpanne på middels varme, ha i grønnsakene og stek dem i ca 5 minutter, til de begynner å bli myke. Skrell og finhakk hvitløk og ingefær. Finhakk chili. Ta vekk det ytterste på sitrongresstilken og finhakk den. Ha alt dette i pannen sammen med limesaft og alle de andre ingrediensene. La alt bli gjennomvarmt mens du vender forsiktig på grønnsakene.
Fordel grønnsakene på varme tallerkener og legg haibiff på toppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11741)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift