Skrei a la Marseillaisse inneholder
66 Kalorier,
5 g Karbo,
8 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Skrei a la Marseillaisse har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skrei a la Marseillaisse er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Skrei a la Marseillaisse!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 66.04 | 351.77 | Kcal |
Protein | 7.76 | 41.33 | gram |
Karbohydrat | 5.48 | 29.19 | gram |
Kostfiber | 0.93 | 4.95 | gram |
Fett | 0.57 | 3.04 | gram |
Mettet fett | 0.06 | 0.32 | gram |
Alkohol | 0.87 % | | | |
Salt | 0.15 | 0.80 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.35 | Kr 76.44 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 131 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,19 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Surr løk, purre, selleri og hvitløk i olivenolje ca 10 minutter. Ha i hvitvin og kok inn. Tilsett tomatpuré, timian, laurbærblad og fiskekraft. La det hele småkoke ca 30 minutter.
Rens potetene og skjær ut potetkuler med potetjern eller del dem i ca 3 cm terninger. Kokes såvidt møre i vann med safran.
Behold skreifileten hel. Brun den raskt i olivenolje. Den trenger ikke gjennomstekes.
Legg grønnsakblndingen med kraften i en ildfast form. Fordel fisk og poteter over.
Sett formen i stekeovn ved 200 C i 3 minutter. Legg skiver av tomat over og dryss på finhakket frisk persille. Drypp Pernod over rett før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11599)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-05
Oppdatert dato:2003-05-05
Lesere:
2563 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift