| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 140.07 | 506.92 | Kcal | |
| Protein | 7.65 | 27.69 | gram | |
| Karbohydrat | 7.28 | 26.35 | gram | |
| Kostfiber | 0.80 | 2.90 | gram | |
| Fett | 8.75 | 31.67 | gram | |
| Mettet fett | 3.24 | 11.73 | gram | |
| Salt | 0.33 | 1.20 | gram | |
| Pris på oppskriften | Kr 6.23 | Kr 22.55 | Kr | .- |
| Hele oppskriften veier | 1 448 totalt | 362 pr porsj | pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 20,78 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Strimlet svinekjøtt i nudler.
Eplekoteletter.
Røkt svinekotelett med kålsalat.
Jamaicapanne.
Krydrede kjøttboller.
Svin ytrefilet med grønnsaksris og salsa.
Pannestekt ytrefilet med grov gresskarpurè, v.
Ciderbraiserte koteletter med rotfrukter - la.
Pasta og svin på sopptur.
Svinekotelett med couscous og rødvinsaus.
Honning- og sennepsmarinert nakkefilet med Pa.
Koteletter med grønnsakstuing.
Salviestekt skinkebiff.
Saltimbocca med svinekjøtt.
Koteletter med soppstuing, ovnsbakte poteter .
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.