Navn | Karbo(g) | Stivelse(g) | Fiber(g) | Mono og di sakkarider(g) | Tilsatt sukker(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mørkt øl, Bayer og juleøl, 4,5-4,7 vol-% alkohol | 4.1 | 3.6 | 0 | 0.5 | 0 |
Sterkøl, bokkøl, 6,5 vol-% alkohol | 6 | 3 | 0 | 3 | 0 |
Økologisk kokosmel | 18 | 40 | 18 | ||
Øl | 2.7 | ||||
Øl, alkoholfritt | 5 | 2.5 | 0 | 2.5 | 0 |
Øl, redusert energiinnhold, lavkarbo | 1 | 0 | 0 | 1 | 0 |
Øresnegl | 2 | ||||
Ørret, filet, røkt | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Ørret, oppdrett, kokt | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Ørret, oppdrett, rå | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Ørret, oppdrett, skiver, melpanert, stekt i fett | 3.2 | 3.2 | 0 | 0 | 0 |
Ørret, sjøørret, kokt | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Ørret, sjøørret, melpanert, stekt i fett | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Ørret, sjøørret, rå | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Østers, rå | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Østerssaus, oystersauce | 10.9 | 0.3 | 0 | ||
Østerssopp, rå | 2.6 | 0 | 2 | 2.6 | 0 |
Navn | Karbo(g) | Stivelse(g) | Fiber(g) | Mono og di sakkarider(g) | Tilsatt sukker(g) |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.