Fotograf:
Matprat.no
Grill marinert ytrefilet av storfe på spyd, og server spydene i tortillalefser sammen med guacamole og grillet paprika. Kjempegodt! Oppskriften inneholder
138 Kalorier,
10 g Karbo,
10 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Biffwrap med guacamole og grillet paprika er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3050 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Biffwrap med guacamole og grillet paprika!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 138.41 | 639.74 | Kcal |
Protein | 9.52 | 44.00 | gram |
Karbohydrat | 9.67 | 44.70 | gram |
Kostfiber | 2.79 | 12.90 | gram |
Fett | 6.23 | 28.80 | gram |
Mettet fett | 1.84 | 8.50 | gram |
Salt | 0.45 | 2.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.46 | Kr 48.35 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 849 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,94 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Skjær kjøttet i store terninger, ca. 3x3 cm. Bland sammen ingrediensene til marinaden og hell den over kjøttet. Mariner kjøttet i minimum 1 time.
Legg gjerne kjøttet i en dobbel pose og tilsett marinade. Vend godt på posen slik at alt kjøttet dekkes av marinaden.
2. Del avokado i to. Hakk forsiktig kniven i avokadosteinen, vri kniven til siden og ta ut steinen. Mos avokadokjøttet med en gaffel.
Vær forsiktig når du gjør dette. Føler du deg ikke helt trygg med kniven kan du også fjerne steinen med en liten skje.
3. Bland hvitløk, chili og avokado. Smak til med limesaft, salt og pepper. Tilsett finhakket koriander.
Du kan også kjøre alle ingrediensene til passende konsistens i en mikser. Da får du en jevnere guacamole enn hvis du bruker gaffel. Legg avokadosteinen ned i den ferdige guacamolen, da beholder den sin fine grønnfarge.
4. Del paprika i to, og ta ut kjernen. Pensle paprika med litt olje og legg dem på grillen med skinnsiden ned. La dem grille i 5-10 minutter, eller til de er møre. Dra forsiktig av skinnet og skjær paprika i strimler.
5. Tre biffterninger på spyd, og legg dem på grillen i 6-8 minutter. Snu dem ofte.
Dersom du bruker trespyd, legg dem i vann i 15 minutter før bruk. De fuktige trespydene vil ikke ta fyr.
6. Varm tortilla raskt på grillen og anrett dem med guacamole, grillet paprika og biffspyd.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 31367)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat
Innlagt dato:2014-05-01
Oppdatert dato:2014-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift