Grillede, marinerte svinemedaljonger med pestopoteter inneholder
92 Kalorier,
6 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Grillede, marinerte svinemedaljonger med pestopoteter har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillede, marinerte svinemedaljonger med pestopoteter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3787 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillede. marinerte svinemedaljonger med pestopoteter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 91.66 | 637.04 | Kcal |
Protein | 7.61 | 52.89 | gram |
Karbohydrat | 6.13 | 42.60 | gram |
Kostfiber | 0.87 | 6.05 | gram |
Fett | 3.62 | 25.16 | gram |
Mettet fett | 0.84 | 5.84 | gram |
Alkohol | 0.34 % | | | |
Salt | 0.06 | 0.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.27 | Kr 57.48 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 780 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,75 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Marinaden blandes, og medaljongene legges ned i denne, så de er helt dekket, i minimum en time, før de grilles.
Medaljongene grilles 2 - 5 min. på hver side, alt etter hvor varm grillen er. Potetene kokes, avkjøles, pilles og skjæres i skiver.
Ingrediensene til pestoen blendes, og potetskivene vendes i.
Retten serveres med en god blandet salat. Pestoen fra potetene fungerer fint som dressing til salaten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 27735)
Tilberedningstid:
25 min + marinering
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-10-22
Oppdatert dato:2010-10-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift