Grillet kalkunbryst med feta og soltørkede tomater inneholder
96 Kalorier,
6 g Karbo,
10 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Grillet kalkunbryst med feta og soltørkede tomater har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillet kalkunbryst med feta og soltørkede tomater er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 4 lesere
Lesere:
10153 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillet kalkunbryst med feta og soltørkede tomater!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 96.13 | 651.84 | Kcal |
Protein | 9.74 | 66.05 | gram |
Karbohydrat | 5.83 | 39.53 | gram |
Kostfiber | 1.58 | 10.71 | gram |
Fett | 3.41 | 23.12 | gram |
Mettet fett | 0.93 | 6.31 | gram |
Salt | 0.21 | 1.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.64 | Kr 51.81 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 712 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,25 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Snitt kalkunbrystet halvt igjennom på langs og bred det ut, så det dannes en stor firkant. Dryss kjøttet med grovrevet feta, hakket oregano, soltørkede tomater, pinjekjerner, salt og pepper. Rull kjøttet sammen og snør det med bomullssnor. Krydre kalkunrullen med salt og pepper, legg den i et smurt fat og hell olivenolje samt sitronsaft over. La kjøttet trekke minst 15 minutter.
Grill det i god avstand av kullene ca. 45 minutter. Kalkunbrystet kan med stor fordel grilles indirekte i en kulegrill, drypp jevnlig med marinade. La det hvile 10 minutter før det skjæres i skiver.
Skjær potetene i tykke skiver (ca. 1 cm), og kok dem 5 minutter i lettsaltet vann. Drypp potetskivene tørre, pensle med olivenolje og krydre med oregano og knust hvitløk. Grill potetene like før servering ca. 3 minutter på hver side.
Skjær tomatene i mindre stykker og bland dem i en skål med løk i smale båter, oregano, salt, pepper, rødvinseddik og olivenolje.
Server salaten til kalkunbrystet sammen med grillede poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22485)
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-07-10
Oppdatert dato:2006-07-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift