Grillet sei i folie





Grillet sei i folie oppskrift.
Fotograf: Kristin&Vibeke
I denne oppskriften får seien deilig smak av urter, chili og sitrongress når du griller den i folie. Sammen med grillede nypoteter skaper seien sommer på tallerkenen.

Oppskriften inneholder 89 Kalorier, 9 g Karbo, 5 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grillet sei i folie er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kgseifilet, uten skinn og bein
2tssalt
500grnypotet
1tskorianderfrø
1stklime
2sshonning
1stkchili, rød
1stksitrongress
2ssmynte, frisk
2sskoriander, frisk
aluminiumsfolie
olje
salt og pepper

Salat

2stksalat
2dlbladpersille
1stkrødløk
1stkagurk
2stkeple

Dressing

50grhasselnøtter
3sshonning
6ssepleeddik
6ssolivenolje
1dashsalt
1dashpepper, grovmalt
sesamolje


Annonse



Næringsdeklarasjon for Grillet sei i folie!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier88.86800.30Kcal
Protein5.0145.12gram
Karbohydrat8.9280.34gram
Kostfiber1.4513.06gram
Fett3.3630.26gram
Mettet fett0.494.41gram
Salt0.514.64gram
Pris på oppskriftenKr 5.91Kr 53.23Kroner
Hele oppskriften veier3 603 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Dryss salt på seifileten og la den hvile ca. 10 minutter.
Kok potet til de er nesten møre, avkjøl deretter og skjær dem i tykke skiver.
Dryss korianderfrø over seien og legg den på et stykke aluminiumsfolie smurt med olje.
Riv skall og press saft av lime, og rør dette sammen med honning, finhakket chili, sitrongress og mynte. Smør blandingen over seien. Brett aluminiumsfolien rundt seien og grill den ca. 15 minutter, under lokk hvis grillen har det.
Pensle potetene med litt olje og grill dem på begge sider. Åpne aluminiumsfolien med sei og dryss finhakket koriander over før servering.

Salat
Riv salat og grovhakk persille.
Finhakk rødløk og skjær agurk og eple i terninger.

Dressing
Grovhakk hasselnøtter.
Bland hasselnøtter med honning, epleeddik og olivenolje. Smak til med salt og pepper og litt sesamolje.
Bland dressingen forsiktig inn i salaten.
Server grillet sei og potet med salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29416)
Tilberedningstid: 50 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-13
Oppdatert dato:2013-04-13
Lesere: 2786 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fiskeburger 2.Fiskeburger 2.
Denne retten har 127,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet sei i folie.Grillet sei i folie.
Denne retten har 88,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet sei med dillpoteter.Grillet sei med dillpoteter.
Denne retten har 96,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,47 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,98.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.