Fotograf:Sara Johannessen Herlige lammekjøttboller med masse smak! Tre kjøttbollene på spyd sammen med paprika eller andre grønnsaker du liker og legg spydene på grillen. Yoghurtdressing med mynte smaker deilig til.
Oppskriften inneholder 176 Kalorier, 6 g Karbo, 9 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-sesam, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Finhakk løk og chili og ha det i en bolle sammen med kjøttdeig, griljermel, egg og krydder. Bland ingrediensene godt sammen til du har en jevn deig. Form små kjøttboller i hånden med hjelp av en fuktet teskje. Legg bollene på en tallerken med plastfolie, da blir det lettere å ta dem opp når de skal tres på spyd.
Bruker du trespyd? Husk å bløtlegge spydene i 20-30 minutter, da tar de ikke fyr under grillingen.
Rens paprika og skjær den i passe store biter. Tre kjøttboller og paprika på spyd. Pensle kjøttbollene med litt olje og legg dem på grillen. Snu spydene ofte og grill til kjøttbollene har fått en jevn og fin farge rundt det hele.
Bland sammen yoghurt og finhakket mynte, smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Server lammebollene med yoghurtdressingen. Grillet sitron og kokt ris smaker godt til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 36232)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat Innlagt dato:2022-02-10
Oppdatert dato:2022-02-10