Gå til forsiden av matoppskrift.no Matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Klippfiskpizza med hvitløksdressing




Klippfiskpizza med hvitløksdressing oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd
Pizza er helgekos for hele familien, men har du prøvd klippfisk som topping? Server med hvitløksdressing og ruccolasalat som komplimenterer denne pizzaoppskriften.

Oppskriften inneholder 217 Kalorier, 19 g Karbo, 13 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Oppskriften er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
300grklippfisk, utvannet og renset
100grtomat, soltørket
1stkløk
100groliven, sorte, uten sten

Pizzadeig

25grgjær
2dlvann
0,5dlolivenolje
1tssalt
500grhvetemel

Pizzasaus

5stktomat
1feddhvitløk
2ssfrisk timian
2ssfrisk oregano
2ssolivenolje
2sstomatpuré
100grreven ost
1dashsalt og pepper
1ssolivenolje

Hvitløkdressing

1feddhvitløk
6sslettrømme
4ssmajones
Ca 1sssitronsaft
1dashsalt og pepper

Tilbehør

1håndfull(er)ruccolasalat


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Klippfiskpizza med hvitløksdressing med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier216.671 255.93Kcal
Protein13.3777.50gram
Karbohydrat18.97109.96gram
Kostfiber2.1212.29gram
Fett9.2353.50gram
Mettet fett2.1812.64gram
Salt3.3319.33gram
Pris på oppskriftenKr 5.62Kr 32.58Kr .-
Hele oppskriften veier2 319 totalt580 pr porsj pr stk gram

Fremgangsmåte:

Sett stekeovnen på 220 °C.
Skjær klippfisk i biter.
Grovhakk soltørkede tomater, løk og oliven.

PIZZADEIG
Rør ut gjær i lunkent vann, tilsett olivenolje, salt og mesteparten av hvetemelet.
Arbeid til en fast, glatt deig, og sett til heving i ca. 30 minutter.
Kjevle deigen utover et bakepapir smurt med olivenolje.

PIZZASAUS
Grovhakk tomat, og finhakk hvitløk, timian og oregano.
Ha olivenolje i en kasserolle og varm tomatene på middels varme.
Tilsett hvitløk, timian, oregano og tomatpuré.
Smak til med salt og pepper.
Smør pizzasaus over pizzabunnen og ha revet ost over.
Fordel klippfisk, soltørket tomat, løk og oliven over osten, og drypp litt olivenolje over.
Stek pizzaen i stekeovnen til bunnen er sprø og osten er gyllen, ca. 10 minutter.

HVITLØKSDRESSING
Finhakk hvitløk, og bland sammen med lettrømme og majones.
Smak til med saften av sitron, salt og pepper.
Server pizzaen med hvitløksdressing og ruccolasalat drysset over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 34210)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pizza

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pizza med klippfisk.Pizza med klippfisk.
Denne retten har 202,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klippfiskpizza med hvitløksdressing.Klippfiskpizza med hvitløksdressing.
Denne retten har 216,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.