Kyllingsalat med bulgur inneholder
81 Kalorier,
5 g Karbo,
6 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Kyllingsalat med bulgur har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Nøtter, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingsalat med bulgur er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6452 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingsalat med bulgur!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 80.61 | 547.34 | Kcal |
Protein | 6.14 | 41.69 | gram |
Karbohydrat | 4.97 | 33.75 | gram |
Kostfiber | 1.30 | 8.83 | gram |
Fett | 3.73 | 25.33 | gram |
Mettet fett | 0.63 | 4.28 | gram |
Salt | 0.36 | 2.46 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.21 | Kr 35.38 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 074 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,66 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp vannet med buljongterning, safran, korianderfrø, salt og pepper, og legg kyllingen i. La den trekke til den er gjennomkokt, i cirka én time. Ta den opp og avkjøl den.
Flå skinnet av kyllingen, og skjær kjøttet fra beina i pene strimler.
Kok opp ca 5 dl av hønsebuljongen, og rør inn bulghur. Kok den ca 25 minutter, til all væsken er absorbert. Gi rosinene et oppkok i litt av buljongen. Bland bulghur og rosiner, og rør inn litt hakket, frisk koriander.
Bland alt til dressingen, og hell halvparten over bulguren. Hell resten av dressingen over kyllingen, og bland den med bulghur.
Skyll og riv opp salaten, og legg den i en salatbolle. Legg bulghur og kylling over, dryss på gurkemeie og mandler. Pynt med koriander.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6702)
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-13
Oppdatert dato:2003-04-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift