Maisbrød til suppe inneholder
245 Kalorier,
22 g Karbo,
8 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Maisbrød til suppe har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Maisbrød til suppe er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5652 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Maisbrød til suppe med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 245.49 | 4 287.70 | 214.39 | Kcal |
Protein | 8.10 | 141.47 | 7.07 | gram |
Karbohydrat | 22.00 | 384.25 | 19.21 | gram |
Kostfiber | 2.11 | 36.85 | 1.84 | gram |
Fett | 13.43 | 234.57 | 11.73 | gram |
Mettet fett | 3.09 | 53.97 | 2.70 | gram |
Salt | 1.39 | 24.26 | 1.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.48 | Kr 78.25 | Kr 3.91 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 747 totalt | 1 747 pr porsj | 87 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,84 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
brød
Gjør suppemiddagen til noe godt og mettende. Bruk bakepulver og spar tid - slik blir det overkommelig å få istand brødbaksten på overkommelig tid. Ca 20 stk.
Slik gjør du
Stekovnen stilles på 225 gr. Fjern kjerner og ribber fra paprika og kutt i fine terninger. Skrell løken og finhakk. Maisen må få renne av seg. Bland sammen alle ingrediensene til en deig, unntatt egg og ost. Legg deigen på bakebod (med mel) og pudre over med litt mel. Deigen kjevles så ut til den er ca 1 cm tykk.
Stikk ut boller i størrelse 7 cm i diameter med et glass e.l. Legg dem på bakepapir på ovnsplate. Pensle bollene med sammenvispet egg og dryss revet ost over.
Stekes i ca. 15 minutter til bollene er lysebrune. Server dem varme eller lune til suppen.
Kilde:
Deus
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kakemonsen
(Intern: 1471)
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Uten gjær
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-13
Oppdatert dato:2002-09-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift