Roastbiff med farserte egg og sylvestersalat inneholder
149 Kalorier,
7 g Karbo,
9 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Roastbiff med farserte egg og sylvestersalat har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Melk, Selleri, Sennep, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Roastbiff med farserte egg og sylvestersalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7049 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Roastbiff med farserte egg og sylvestersalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 149.07 | 725.93 | Kcal |
Protein | 9.13 | 44.46 | gram |
Karbohydrat | 7.14 | 34.77 | gram |
Kostfiber | 0.96 | 4.67 | gram |
Fett | 9.08 | 44.22 | gram |
Mettet fett | 3.10 | 15.10 | gram |
Alkohol | 0.05 % | | | |
Salt | 0.33 | 1.62 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.25 | Kr 45.04 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 896 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,15 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Gni kjøttet med salt og pepper, og legg det på stekerist med langpanne under.
Stek kjøttet ved 175 C på midterste ribbe i ca 40-45 minutter.
Avkjøl kjøttet og skjær det i tynne skiver.
Del eggene på langs, ta plommen ut og sett hvitene på en seng av salat.
Mos eggeplommene sammen med ansjosfileter, smør og eventuelt fløte.
Sprøyt kremen tilbake i eggehvitene, og dryss paprika over.
Skjær potetene i skiver, drypp over hvitvinen, og la dem trekke et par timer.
Bland ingrediensene til sausen, som skal smake skarpt.
Legg poteter, grønnsaker og frukt lagvis. Ha sausen mellom lagene.
Sett salaten kjølig og pynt eventuelt med valnøtter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10498)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift