Stekt egyptisk kylling inneholder
104 Kalorier,
6 g Karbo,
13 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Stekt egyptisk kylling har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt egyptisk kylling er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,4 poeng fra 8 lesere
Lesere:
9507 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt egyptisk kylling!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 104.02 | 756.93 | Kcal |
Protein | 13.19 | 95.98 | gram |
Karbohydrat | 5.61 | 40.82 | gram |
Kostfiber | 1.90 | 13.83 | gram |
Fett | 2.78 | 20.23 | gram |
Mettet fett | 0.68 | 4.95 | gram |
Salt | 0.23 | 1.70 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.32 | Kr 31.44 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 911 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,57 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg bønnene i bløt natten over.
Vend kyllingene i mel tilsatt salt, pepper og sitronskall.
Stek kyllingene gyllenbrune i olje. Ta dem opp av pannen.
Hakk løken fint, flå tomatene og knus hvitløken. Ha det i oljen på pannen.
Rør i sitronsaft og kraft. Tilsett bønnene. Ha på salt og pepper.
La det småkoke ca 15 minutter. Rør om av og til.
Hell sausen med bønnene i en ovnsfast form. Legg kyllingene oppå.
Legg lokk på og sett formen i ovnen på 180 C og la det koke i ca 35 minutter.
Server egyptiske retten med kokt ris og erter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12069)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Egypt
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift