Farserte kyllingfileter med ratatouille inneholder
81 Kalorier,
7 g Karbo,
7 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Farserte kyllingfileter med ratatouille har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-melk, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Farserte kyllingfileter med ratatouille er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2657 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Farserte kyllingfileter med ratatouille!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 80.68 | 630.21 | Kcal |
Protein | 6.66 | 52.02 | gram |
Karbohydrat | 7.35 | 57.41 | gram |
Kostfiber | 2.69 | 21.01 | gram |
Fett | 2.14 | 16.72 | gram |
Mettet fett | 0.48 | 3.75 | gram |
Salt | 0.13 | 1.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.38 | Kr 42.02 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 125 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,44 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær en lomme på langs i kyllingfileten.
Hver halvdel av kyllingfiletene smøres med pesto rosso. 4 soltørkede tomater legges ovenpå sammen med et par blader basilikum. Brettes sammen og legges i et ildfast fat. Hver enkelt kyllingfilet drysses med et godt lag parmesanost. Stekes i ca. 20 min. ved 200°.
Auberginen skjæres i små firkanter, og squashen skjæres i
mindre staver. Sjampinjong renses og skjæres i skiver. Paprika skjæres i tynne strimler. Tomater deles i båter. Alle grønnsaker svitses i olivenolje.
Tilsett hvitløk og pesto genovese og la retten småsimre i ca. 10 min.
Smakes til med salt, pepper og evt. Pesto genovese. De kokte asparges poteter stekes i smør på en panne, til de er lett brune.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 27779)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-10-25
Oppdatert dato:2010-10-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift