Kjøttboller i fløtesaus (Malai Kofta) inneholder
153 Kalorier,
8 g Karbo,
8 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Kjøttboller i fløtesaus (Malai Kofta) har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kjøttboller i fløtesaus (Malai Kofta) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7023 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kjøttboller i fløtesaus (Malai Kofta)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 153.09 | 819.76 | Kcal |
Protein | 8.05 | 43.11 | gram |
Karbohydrat | 8.47 | 45.35 | gram |
Kostfiber | 1.88 | 10.07 | gram |
Fett | 9.25 | 49.53 | gram |
Mettet fett | 3.66 | 19.60 | gram |
Salt | 0.29 | 1.54 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.30 | Kr 39.09 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 142 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 22,13 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kna alle ingrediensene unntatt oljen sammen med kjøttet. Lag like store boller, klem dem godt sammen. Dampkok dem i 10 minutter eller til de er ferdige.
Varm oljen i kadai eller wok og stek kjøttbollene jevnt brune. Vær forsiktig: Det spruter når du legger dem i den varme oljen.
Varm 2 ss av oljen og stek løk, ingefær og hvitløk. Kjør det til en masse i en kjøkkenmaskin. Varm resten av oljen og ha i spisskummen og kardemomme. Rør en gang. Tilsett løkblandingen og stek til den er gyllen. Tilsett de malte krydderne og tomatpureen.
Dryss sukker og salt over og rør til alt er godt blandet. Oljen skal skille seg fra sausen. Tilsett litt vann om nødvendig for å få en kremaktig konsistens. Ta av varmen, rør inn fløten og legg kjøttbollene forsiktig oppi.
Varm opp igjen før servering, tilsett eventuelt litt vann. Serveres med dryss av koriander.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6385)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Wok
Land:
India
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-02-06
Oppdatert dato:2003-02-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift