Fotograf:Dansukker
Krydderbrød med eple og tranebær inneholder 197 Kalorier, 40 g Karbo, 4 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr Krydderbrød med eple og tranebær har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Smuldre gjæren i en bolle. Tilsett vannet og hvetekli, og rør til gjæren er oppløst. Tilsett kesam/kvark, salt, sirup og brun farin. Skrell eplet, riv det og tilsett det sammen med tranebærene og krydderne. Arbeid inn rugmelet i deigvæsken og deretter hvetemel til deigen slipper bollen. Legg deigen på melet bakebord, og arbeid den smidig. Del deigen i to like store emner som formes til brød. Legg brødene på plate med bakepapir og la dem heve i 45 minutter. Stekes i nedre del av ovnen ved 200 °C i ca. 30 minutter. Pensle de nystekte brødene med kaldt vann. Legg dem på rist, og la dem avkjøles under klede . Brødene egner seg godt til frysing.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35024)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød Innlagt dato:2020-05-20
Oppdatert dato:2020-05-20