Kylling Biryani Lucknow inneholder
168 Kalorier,
16 g Karbo,
5 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Kylling Biryani Lucknow har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kylling Biryani Lucknow er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,4 poeng fra 5 lesere
Lesere:
7181 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kylling Biryani Lucknow!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 168.00 | 1 045.84 | Kcal |
Protein | 5.01 | 31.19 | gram |
Karbohydrat | 15.81 | 98.42 | gram |
Kostfiber | 1.32 | 8.22 | gram |
Fett | 9.12 | 56.77 | gram |
Mettet fett | 2.09 | 13.01 | gram |
Salt | 0.14 | 0.84 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.98 | Kr 37.23 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 490 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,64 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
(Lucknow Murgi Biryani)
Start med risen: Varm oljen i en gryte og stek nellik, pepper og kanel. Rør til krydderne begynner å skifte farge. Tilsett hvitløk og ingefær og rør.
La risen renne av seg og ha den i blandingen sammen med 6 dl varmt vann. Smak til med salt og bland godt.
Kok til risen er myk og luftig. Slå av vannet. Ta ut ingefær og hvitløk. Hold blandingen varm.
Bland kylling, yoghurt, salt, ingefær, hvitløk, spisskummen, chili og gurkemeie. Varm oljen og stek de svarte spisskummenfrøene til de spretter.
Tilsett løk og stek til den er brun, tilsett så tomat og masala. La det koke til det er godt blandet og ha i kyllingblandingen.
Stek videre til oljen skiller seg mens du rører. Tilsett 3 dl vann. Demp varmen og la det koke til kyllingen er mør.
Legg ris, kylling og karrisaus lagvis i en dyp ildfast bolle. Avslutt med et lag ris.
Varm olje i en liten kjele og stek løken brun og sprø. Dryss den over retten sammen med safran, koriander, rosenvann og mynteblader. Dekk til.
Sett retten i varm ovn i 10 minutter til den er gjennomvarm. Serveres med yoghurt naturell og stekte hele poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6334)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
India
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-27
Oppdatert dato:2002-12-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift