Lettsaltet svineknoke i potetlefse inneholder
154 Kalorier,
3 g Karbo,
14 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Lettsaltet svineknoke i potetlefse har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lettsaltet svineknoke i potetlefse er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5009 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lettsaltet svineknoke i potetlefse!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 154.39 | 1 683.16 | Kcal |
Protein | 13.52 | 147.40 | gram |
Karbohydrat | 2.54 | 27.69 | gram |
Kostfiber | 0.84 | 9.16 | gram |
Fett | 9.83 | 107.17 | gram |
Mettet fett | 3.61 | 39.36 | gram |
Salt | 0.20 | 2.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.59 | Kr 60.94 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 6 541 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,58 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok knokene i vann til kjøttet løsner fra bena. Plukk det i små biter. Legg auberginen under grill i ovnen lenge, snu av og til, til den er helt svartbrent. Avkjøl og skrap ut innmaten.
Varm opp olivenolje og vend inn osten sammen med tint, avrent spinat, revet basilikum, gressløk, aubergine og knokekjøttet. La alt få blande seg skikkelig.
Fordel blandingen på potetlefser og rull sammen. Legges med skjøtene ned på bakeplate og varmes forsiktig på svak varme.
Skjær skrelt løk i ringer og stek dem i smør i panne, over svak varme, lenge. Krydre.
La fløten få koke til skikkelig tykk og tilsett sennep. Smak til med sitron og salt.
Bland sammen honning og eddik og kok til en sirup. Bland alt sammen, og fordel på varme tallerkener. Ha lefserullene, i biter, oppå og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11000)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift