Reinsdyrstek som roastbiff inneholder
108 Kalorier,
6 g Karbo,
12 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Reinsdyrstek som roastbiff har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reinsdyrstek som roastbiff er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3910 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Reinsdyrstek som roastbiff!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 107.66 | 542.29 | Kcal |
Protein | 11.70 | 58.93 | gram |
Karbohydrat | 6.05 | 30.47 | gram |
Kostfiber | 0.96 | 4.84 | gram |
Fett | 3.86 | 19.44 | gram |
Mettet fett | 2.01 | 10.12 | gram |
Salt | 0.37 | 1.87 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.49 | Kr 62.91 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 022 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 22,47 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Finhakk urtene og gni steken inn med salt, pepper og urter.
2. Del gulrøtter og selleri i store biter, sjalottløk og sopp deles i to.
3. Legg steken i en ildfast form eller i langpanne sammen med grønnsakene. Hell på rødvin og kraft og sett i stekeovnen på
175 °C.
4. Ta steken ut når steketermometeret viser 60 °C. Dekk steken til og la den ligge i romtemperatur til den er avkjølt.
5. Skjær steken i tynne skiver. Kald roastbiff av reinsdyr kan serveres med kokte eller stekte poteter eller potetsalat, brød, eggerøre m.m. En saus som smaker godt til er pepperrotsaus.
Pepperrotsaus
Bland alle ingrediensene og la sausen trekke smak i ca. 20 minutter. Smak den godt til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118968639)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-06-22
Oppdatert dato:2002-06-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift