Fotograf:
Matprat.no
Sennepsgratinert skinke med rødvinsaus inneholder
96 Kalorier,
3 g Karbo,
6 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Sennepsgratinert skinke med rødvinsaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Nøtter, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sennepsgratinert skinke med rødvinsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6351 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sennepsgratinert skinke med rødvinsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 96.41 | 903.95 | Kcal |
Protein | 6.15 | 57.66 | gram |
Karbohydrat | 3.38 | 31.69 | gram |
Kostfiber | 2.69 | 25.22 | gram |
Fett | 5.14 | 48.19 | gram |
Mettet fett | 1.41 | 13.22 | gram |
Alkohol | 0.95 % | | | |
Salt | 1.06 | 9.95 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.55 | Kr 61.41 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 750 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,02 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Skjær skinke og squash i skiver, del tomatene i to og hakk løken.
2. Legg grønnsakene i bunnen på en ildfast form, fordel olje, salt og pepper over og legg på skinkeskivene.
3. Bland sennep, hasselnøttkjerner, rømme, olje, persille, salt og pepper. Smør på sennepsblandingen og stek på 225°C i 10 min.
Server med rødvinsaus (evt Fra pose) og bønnestuing.
Bønnestuing
1. Kok bønnene etter anvisning på posen og avkjøl i kaldt vann.
2. Stek nøttekjernene i varm panne. Bland sammen rømme, olje, persille, Smak til med salt og pepper. Rør forsiktig inn bønner og nøtter.
Rødvinssaus
1. Finhakk løk og hvitløk og fres det i 1 ss smør til det blir blankt. Og mykt uten at det blir farge.
2. Dryss på mel og spe med kraften og 3 dl av vinen. Tilsett timian og pepper og kok sausen minst 15 min.
Sil sausen. Kok opp, tilsett resten av vinen og rør i ripsgeleen. Smak til med salt og rør til slutt inn 2 ss smør, da blir sausen blank.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 20989)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-11-28
Oppdatert dato:2005-11-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift