Yoghurtmarinert kylling på couscousbunn inneholder
120 Kalorier,
16 g Karbo,
9 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Yoghurtmarinert kylling på couscousbunn har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Yoghurtmarinert kylling på couscousbunn er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2683 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Yoghurtmarinert kylling på couscousbunn!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 120.01 | 631.70 | Kcal |
Protein | 9.04 | 47.58 | gram |
Karbohydrat | 15.65 | 82.38 | gram |
Kostfiber | 1.67 | 8.79 | gram |
Fett | 1.99 | 10.47 | gram |
Mettet fett | 0.45 | 2.37 | gram |
Salt | 0.26 | 1.39 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.16 | Kr 27.16 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 106 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 52,16 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kjøttet skjæres i ca. 4 cm tykke skiver. Yoghurten blandes med krydder og kjøttet vendes med yoghurten. Kjøttet marineres i minst 2 timer, best hvis det marinerer natten over i kjøleskapet.
De 3 dl yoghurt avdryppes i et kaffefilter (tar ca. 1 time). Kjøttet avdryppes godt og vendes med olje. Nå legges stykkene på en rist og grilles i ovnen ca. 15 minutter, inntil de er gjennomstekt.
Couscousen tilberedes etter anvisning på pakken, og legges deretter på et fat. Kyllingstykkene legges over. Fatet pyntes med tomater og rødløksringe. Den avdryppede yoghurt og lune pitabrød serveres til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 25652)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-04-10
Oppdatert dato:2009-04-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift