Navn | Poeng | Bilde | Kcal | Karbo(gr) | Protein(gr) | Fett(gr) |
---|---|---|---|---|---|---|
Rislapper 1 | 4.7 | ![]() | 147.8 | 19 | 5.7 | 5.3 |
Scones | 4.3 | ![]() | 307.8 | 42 | 7.8 | 11.6 |
Pizza uten gjær | 3.5 | ![]() | 295.6 | 34.4 | 7.5 | 13.8 |
Bananbrød | 4.8 | ![]() | 317.6 | 36.2 | 5.5 | 16.3 |
Stompekaker (natronstomp) fra Brandvold | 4.8 | 224.9 | 37.4 | 1.7 | 7.6 | |
Lettvinte og raske rundstykker uten heving | 3.8 | ![]() | 169.2 | 28.2 | 6.8 | 2.5 |
Barkebrød | 3.6 | 0 | ||||
Fastelavensboller med bakepulver | 3.1 | 382.6 | 42.4 | 6.2 | 20.6 | |
Nan-brød | 3.9 | ![]() | 248.4 | 42.8 | 8.9 | 4.2 |
Grove scones 2 | 3.8 | ![]() | 207.4 | 35.3 | 8.2 | 2.7 |
Tortilla | 4.2 | ![]() | 197.6 | 40.5 | 5.8 | 0.8 |
3-Korn-Brød uten gjær | 3.3 | 223.7 | 40.7 | 7.3 | 2.4 | |
Rundstykker uten gjær | 3.7 | ![]() | 200.8 | 35.3 | 7.3 | 2.3 |
Brød uten gjær og melk | 4.5 | 177.2 | 27.2 | 6.4 | 3.7 | |
Horn 1 | 4.4 | 282.9 | 35.5 | 6.7 | 12.3 | |
Helsebrød uten gjær | 5.1 | 187.9 | 33.9 | 7.9 | 1.2 | |
Brødoppskrift med Spelt | 3.9 | 199.5 | 32.5 | 7.8 | 3 | |
Raske kuvertbrød | 3.6 | 366.8 | 35.6 | 7.3 | 21.3 | |
Horn 5 | 4.4 | 279.6 | 36.4 | 7.8 | 11.1 | |
Småbrød fra Gudbrandsdalen | 4.1 | ![]() | 412.2 | 45.3 | 6.6 | 22.2 |
Grunndeig hvete m bakepulver | 4.1 | 275.4 | 42.6 | 7.6 | 7.9 | |
Brød 2 l uten gjær | 4.5 | 178 | 27.5 | 6.4 | 3.7 | |
Frokostbrød | 3.7 | ![]() | 275.4 | 42.6 | 7.6 | 7.9 |
Cornbread(Maisbrød) | 4.2 | 219.9 | 32.1 | 6.8 | 6.8 | |
Franskbrød med bakepulver | 4.2 | 232.8 | 46.2 | 8.2 | 1.2 | |
Australsk landbrød | 4.8 | 229.7 | 39.5 | 8 | 3.7 | |
Knekkebrød 1 | 3.8 | 328.3 | 41.9 | 4.7 | 14.8 | |
Farmors julekake | 3.8 | 347.2 | 53.4 | 5.5 | 12 | |
Olivenbrød som tyrkisk-kypriotene lager | 3.5 | 377.7 | 29.9 | 7.8 | 24.7 | |
Biscuits med bakepulver | 4.2 | ![]() | 274.1 | 40.4 | 7.4 | 8.9 |
Brød i vaffeljern | 4.8 | 254.8 | 31.7 | 7.4 | 10.6 | |
Matzah | 2.2 | 0 | ||||
Tyrkisk omelett | 3.6 | 77.8 | 2.3 | 5.3 | 5 | |
Maisbrød | 3.4 | 163.4 | 23.4 | 5.7 | 4.8 | |
Porsjons pizza med salami | 4 | ![]() | 252.9 | 17.9 | 10 | 15.4 |
Scones uten gjær | 5 | ![]() | 250.5 | 35.2 | 7.8 | 7.6 |
Kling | 2.3 | 232.6 | 34.9 | 5.8 | 7.5 | |
Formloff | 2.8 | 274.8 | 42.5 | 7.6 | 7.8 | |
Bønnebrød fra Øst-Afrika | 4.7 | 218.3 | 37 | 8 | 3.3 | |
Irsk brød | 3.5 | 188.3 | 35.2 | 7.2 | 1.5 | |
Brytebrød med bakepulver | 2.8 | 272.2 | 47.6 | 5.4 | 6.4 | |
Brød med natron | 3.7 | 205.5 | 35.6 | 8.6 | 1.7 | |
Rømmebrød 2 | 2.5 | ![]() | 461.1 | 44.4 | 5 | 28.8 |
Brød uten hevemiddel | 3.3 | 224.5 | 27.2 | 8 | 7.4 | |
Sirupsbrød gjærfritt | 3.3 | 257 | 47 | 6.2 | 4.5 | |
Fiskebrød | 4.5 | 233.6 | 41.9 | 6.4 | 3.8 | |
Jane´s gjærfrie brød | 4.5 | 215 | 29.4 | 6.6 | 6.4 | |
Rugbrød i form | 4.5 | 241.5 | 38.7 | 5.6 | 5.9 | |
Grahambrød i form | 3 | 297.5 | 35.1 | 7.2 | 13.5 | |
Langtidstekt brød uten gjær | 4.5 | 181.8 | 22 | 6.5 | 6 | |
Løk- og tomatbrød | 4.5 | 175.1 | 26.4 | 6 | 4.7 | |
Scones av grovt mel | 4.5 | 244.7 | 24.9 | 6 | 12.8 | |
Grove havrescones | 4 | ![]() | 266.3 | 42.8 | 7.6 | 6.6 |
Scones med gulrøtter | 4 | 203.2 | 25.9 | 5.8 | 7.3 | |
Galoppboller | 4 | 329.2 | 45.2 | 6.8 | 13.1 | |
Bakepulverkringle | 2.3 | 417.2 | 38 | 6.8 | 26.1 | |
Kaffeboller 2 | 2.3 | 300.1 | 47.5 | 6.9 | 8.8 | |
Scones uten gjær 2 | 3.5 | 195.2 | 34 | 3.5 | 4.3 | |
Engelsk toastbrød | 3 | 208.6 | 30.6 | 5.9 | 6.7 | |
Frokostbrød etter gammel oppskrift | 3 | 229.6 | 44.2 | 5.8 | 3 | |
Mandelbrød med fiberfin | 3 | ![]() | 110 | 3.3 | 9.5 | 5.8 |
Ølbrød | 3 | 243.6 | 39.6 | 6.1 | 5.2 | |
Småbrød fra Oppdal | 3 | 387.3 | 26.7 | 1.5 | 30.5 | |
Scones 3 | 2 | 213.5 | 36.7 | 10 | 1.9 | |
Løvbrød | 2.5 | 443.6 | 37.4 | 4 | 30.2 | |
Maisbrød med bananer, rom og rosiner | 2.5 | 267.6 | 44.6 | 4.1 | 7.5 | |
Vesterås kavringer | 2.5 | 322.3 | 56.3 | 8.6 | 6.6 | |
Hvitløkbaguetter | 2 | 404.6 | 30.3 | 9.1 | 27.1 | |
Julekake 7 | 2 | 271.4 | 55.6 | 5.4 | 2.4 | |
Natronbrød | 3 | 229.6 | 34.5 | 9.1 | 4.3 | |
Tosseknotter | 3 | 300.3 | 47.5 | 7.7 | 8.5 | |
Rømmebrød 3 | 3 | ![]() | 408.1 | 40 | 6.1 | 24.5 |
Skrivarbrød | 3 | 219.1 | 16.2 | 4.1 | 14.9 | |
Grønnsaker med yoghurtsaus | 3 | 82.5 | 7.9 | 1.9 | 4.5 | |
Honningbrød | 3 | 273 | 61.2 | 4.7 | 0.7 | |
Løkbrød 2 | 3 | 166.4 | 28.1 | 5.5 | 3.2 | |
Maisbrød 2 | 3 | 250.2 | 34.2 | 6.3 | 9.4 | |
Brød uten søtmelk | 3 | 188 | 29.6 | 7.6 | 2.8 | |
Dansk brunbrød | 3 | 226.4 | 46.4 | 5.3 | 1.6 | |
Maisbrød 1 | 3 | 219.9 | 32.1 | 6.8 | 6.8 | |
Kalakukko fra Troms | 3 | 0 | ||||
Dansk mandelbrød | 3 | 290.2 | 52.7 | 9.4 | 4.4 | |
Anis brød søtt | 3 | 366.1 | 43 | 9 | 17.1 | |
Fikenbrød med likør | 3 | 333.9 | 45.1 | 5.7 | 11.9 | |
Feitbrød | 3 | 358.1 | 42.9 | 4.9 | 17.7 | |
Rømmetynnkake | 3 | 335.8 | 22.4 | 4.7 | 25 | |
Småbrød | 3 | 296.6 | 36.3 | 5.2 | 13.7 | |
Karveboller 2 | 3 | 320.9 | 41.2 | 7.7 | 13.4 | |
Ingefærbrød | 3 | 310.5 | 41.2 | 7.3 | 12.6 | |
Tyttebærbrød 1 | 3 | 202 | 39.3 | 4.5 | 1.9 | |
Rugscones | 3 | 274.2 | 31 | 6 | 13.1 | |
Brød , melk-og gjærfri | 3 | 224.5 | 27.2 | 8 | 7.4 | |
Vaffelbrød | 3 | 341.4 | 59.8 | 10.6 | 4.1 | |
Flerkornbrød uten gjær | 3 | 356.5 | 37.2 | 11.7 | 15.8 | |
Rugscones 2 | 3 | 241.9 | 38.7 | 5.6 | 5.9 | |
Rugboller 2 | 3 | 241.9 | 38.7 | 5.6 | 5.9 | |
Nøtteboller | 3 | 495.4 | 36.6 | 9.2 | 33.8 | |
Grovboller med gulerod | 3 | 214.9 | 37.8 | 7.6 | 3 | |
Maisbrød til suppe | 3 | 243.8 | 22 | 7.9 | 13.4 | |
Rummebrød | 3 | ![]() | 431.9 | 21 | 4.4 | 36.5 |
Hvetetrekløver | 3 | 275.4 | 42.6 | 7.6 | 7.9 | |
Grahamscones 1 | 3 | 298.2 | 35.1 | 7.2 | 13.6 | |
Små grahamkaker | 3 | 298.2 | 35.1 | 7.2 | 13.6 | |
Store grahamkaker | 3 | 298.2 | 35.1 | 7.2 | 13.6 | |
Grahamboller | 3 | 298.2 | 35.1 | 7.2 | 13.6 | |
Grahamtrekløver | 3 | 298.2 | 35.1 | 7.2 | 13.6 | |
Skånske kavringer | 3 | 413.9 | 55.5 | 7.2 | 17.8 | |
Mormors scones | 3 | 276.6 | 40.8 | 8.2 | 8.6 | |
Krydder- og ostebrød | 3 | 273.5 | 30.1 | 11.3 | 11.6 | |
Ekstra fine reumatiker-brød! | 3 | 119 | 21.2 | 3.4 | 2 | |
Hansebrød uten gjær | 3 | 176.5 | 28.6 | 5.8 | 3.4 | |
Prostinnens brød | 3 | 424.8 | 55.6 | 4 | 20.5 | |
Toscaruter | 3 | 343.6 | 48.9 | 6.3 | 13.4 | |
Navn | Poeng | Bilde | Kcal | Karbo(gr) | Protein(gr) | Fett(gr) |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.