Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 53 | kilojoule |
Kcal | 13 | kalorier |
Protein | 0.9 | gram |
Karbo | 1.2 | gram |
Sukker | 1.2 | gram |
Kostfiber | 1 | gram |
Fett | 0.2 | gram |
Mettet fett | 0 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Pasta Carbonara | 3.8 | 225,65 | 11,57 | 9,53 | 20,13 | 5,47 |
Quiche Lorraine (Fransk ost og skinke pai ) | 5.1 | 138,46 | 8 | 7,68 | 8,26 | 3,9 |
Taco skjell | 4.6 | 126,4 | 7,4 | 6,58 | 7,54 | 5,88 |
Svinefilet i sur/søt saus | 4.5 | 78,73 | 1,19 | 5,19 | 11,31 | 3,6 |
Indisk kylling tandoori | 4.2 | 94,3 | 5,56 | 7,96 | 2,62 | 4,89 |
Ovnsbakt torsk med smørsaus og reker | 5.8 | 70,47 | 3,87 | 5,24 | 3,26 | 5,48 |
Shish kebab | 1.9 | 97,05 | 5,91 | 7,63 | 2,72 | 7,43 |
Bruchetta | 5.3 | 192,75 | 10,83 | 13,66 | 9,37 | 14,25 |
Breiflabb med rømme | 4.2 | 100,3 | 6,04 | 10,13 | 1,08 | 16,35 |
Italiensk vintersuppe - Minestrone | 4.9 | 63,2 | 1,76 | 2 | 8,36 | 2,09 |
Svensk gul fiskesuppe | 5.7 | 68,81 | 3,54 | 6,39 | 1,71 | 5,96 |
Burritos | 4 | 105,42 | 2,98 | 7,58 | 10,67 | 5,68 |
Kylling Tikka Masala | 3.3 | 109,98 | 7,3 | 7,79 | 2,87 | 6,73 |
Kyllingburger 2 | 5.3 | 157,32 | 6,44 | 8,2 | 16,09 | 4,31 |
Fiskesuppe til mange | 5.3 | 89,32 | 6,98 | 5,1 | 1,27 | 4,88 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Tomatillo | 133 | 31,78 | 1,02 | 0,96 | 3,94 |
Chayote, rå | 80 | 19 | 0,1 | 0,8 | 2,8 |
Muskattgresskar | 188 | 44,93 | 0,1 | 1 | 10,19 |
Bifftomat | 61 | 14 | 0,2 | 0 | 1 |
Agurk, norsk, rå | 44 | 11 | 0,1 | 0,8 | 1,2 |
Squash, zucchini, rå | 148 | 36 | 0,1 | 1,3 | 2,2 |
Tomat, uspesifisert, rå | 74 | 18 | 0,2 | 0,7 | 2,5 |
Spaghettigresskar | 53 | 12 | 0,1 | 1 | 1,7 |
Turbangresskar | 53 | 12 | 0,1 | 1 | 1,7 |
Chili, New Mexican | 187 | 44,69 | 0,2 | 2 | 7,7 |
Kolonihagen spinat 200gr | 93 | 22 | 0,4 | 3,3 | 0,3 |
Chili, Hungarian wax | 121 | 28,91 | 0,41 | 0,8 | 6,68 |
Mizuna | 52 | 12,42 | 0,1 | 0,8 | 1,5 |
Tomat, norsk, rå | 74 | 18 | 0,2 | 0,7 | 2,5 |
Vannkastanje, rå | 220 | 52 | 0,2 | 1,4 | 10,4 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.