Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Entrecôtes med geitost-polenta. grillede middelhavsgrønnsager og grønn paprikasalsa oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Entrecôtes med geitost-polenta. grillede middelhavsgrønnsager og grønn paprikasalsa



Entrecôtes med geitost-polenta, grillede middelhavsgrønnsager og grønn paprikasalsa inneholder 59 Kalorier, 4 g Karbo, 4 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Entrecôtes med geitost-polenta, grillede middelhavsgrønnsager og grønn paprikasalsa har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Entrecôtes med geitost-polenta, grillede middelhavsgrønnsager og grønn paprikasalsa er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner

Geitost-polenta

80grmaismel
5dlvann
1tshavsalt
1dashpepper fra kvern
1bunt(er)basilikum
75grgeitost eller mild fast skjæreost
olivenolje til pensling

Middelhavsgrønnsager

1stk storaubergine
1stkcourgette
4stkløk med topp
1stkfennikelknoll
1stkradicchiosalat
2stkgule paprikaer
1bunt(er)rucolasalat
havsalt
1dashpepper fra kvern
sitronsaft

Grønn paprikasalsa

3stkgrønne paprikaer
1bunt(er)persille eller basilikum
1stkgrønn chili
50grsjalottløk
2stksyltet drueagurker eller grønne tomater
1tskapers (helst tørsaltede)
Ca 1,5sssitronsaft
sukker
havsalt
1dashpepper fra kvern
4stkentrecôtes
olivenolje til pensling




Næringsdeklarasjon for Entrecôtes med geitost-polenta. grillede middelhavsgrønnsager og grønn paprikasalsa!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier59.15593.82Kcal
Protein4.0440.56gram
Karbohydrat4.4144.27gram
Kostfiber1.3813.85gram
Fett2.5125.20gram
Mettet fett1.2112.15gram
Salt0.292.96gram
Pris på oppskriftenKr 6.92Kr 69.47Kroner
Hele oppskriften veier4 016 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo29,82 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Geitost-polenta
Hell maismelet i en skål, så det kan helles ut i en jevn stråle. Hell vannet i en stor sauterpanne, sett det i kok og tilsett salt. Reduser varmen og hell så maismelet i under pisking, så maismel og vann blir til en jevn, grøtet masse.
Polentaen begynner nå at boble. Skru så mye ned for varmen som mulig, og kok polentaen 40-45 min. under jevnlig omrøring med en treske (hvis du bruker forkogt minutpolenta, går det hurtigere). Polentaen er ferdig, når den er blitt tykk og tett og slipper kantene.

Krydre med salt og pepper. Hakk basilikum grovt. Skjær eller plukk geitosten i terninger. Ta gryten av varmen og rør hurtig basilikum og ost i polentaen. Hell polentaen på en plate bekledd med bakepapir eller husholdningsfilm, eller i en smurt form. La den kjøle helt av.

Skjær polenta “kaken” ut i mindre stykker. Pensle stykkene med olivenolje og grill dem deretter gyldne på begge sider.

Middelhavsgrønnsaker
Skjær auberginen og courgetten i skiver på langs. Del løk og paprikaer i 4, fenniklen i seks og radicchiosalaten i otte lodrette skiver. Vend grønnsaker og raddicchiosalat hurtig i litt olivenolje, så de akkurat blir fugtige. Krydre med salt og pepper og grill dem enten på havegrillen, på en panne eller i ovnen under grillelementet. Vend grønnsakene underveis og ta dem vekk fra varmen, når de er jevnt mørkgyldne. Paprikaene skal ha lengst tid. Når paprikaene er jevnt sorte, så pakk dem inn i en avis eller putt dem i en papirspose. Vent 10 minutter, før du flår skinnet av dem og river dem i mindre stykker.
Fordel paprikaene på et stort fat sammen med resten av grønnsakene og rucola. Drypp grønnsakene med sitronsaft.

Grønn paprikasalsa
Skru ovnen på 250° og sett paprikaene inn (eller ha dem på grillen). De skal grilles til de får store sorte flekker. Vend dem en gang eller to underveis. Ta dem ut av ovnen/av grillen og ha dem i en papirpose (dampen får skinnet til å slippe). Flat dem og rens dem for kjerner. Hakk persille eller basilikum fint. Hakk også fint paprikaer, grønn chili (befriet for kjerner), sjalottløk, syltet grønnsaker og kapers (hvis de er tørsaltede, skal de utvannes 15 min.). Bland det hele sammen og smak til med sitronsaft, sukker, salt og pepper i nevnte rekkefølge.

Entrecôtes
Krydre bifffene med salt og pepper og grill dem 3–5 min. på hver side. Skjær dem i skiver og server dem med grillet polenta, grillede middelhavsgrønnsaker, grønn salsa og et godt brød til.
Tip!
Den grønne paprikasalsa kan brukes til å smøre på kylling, fisk eller til lyst kjøtt i det hele tatt. Nyd den også sammen med eggeretter, grillede ting, eller spis den sammen med pasta, risotto og andre risretter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 25760)
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-05-02
Oppdatert dato:2009-05-02
Lesere: 3365 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Biff Provencale.Biff Provencale.
Denne retten har 132,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,53 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Saftig biff med fløtepoteter.Saftig biff med fløtepoteter.
Denne retten har 101,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Biff- og scampispyd med asiatisk salat.Biff- og scampispyd med asiatisk salat.
Denne retten har 24,18 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet biff med asparges og cherrytomater.Grillet biff med asparges og cherrytomater.
Denne retten har 71,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Entrecôte med hvitløk- og persillesmør.Entrecôte med hvitløk- og persillesmør.
Denne retten har 199,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 20,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marinert Entrecôte med krydret peanøttsmør.Marinert Entrecôte med krydret peanøttsmør.
Denne retten har 332,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 29,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 20,98.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Helgrillet indrefilet av storfe.Helgrillet indrefilet av storfe.
Denne retten har 129,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 32,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillspyd med ytrefilet.Grillspyd med ytrefilet.
Denne retten har 88,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet entrecote med rødbeter og blåmuggost.Grillet entrecote med rødbeter og blåmuggost.
Denne retten har 143,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Biffspyd med agurk- og mangosalsa.Biffspyd med agurk- og mangosalsa.
Denne retten har 72,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Biffspyd med avokado.Biffspyd med avokado.
Denne retten har 146,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,66 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grilled Argentinian Beef.Grilled Argentinian Beef.
Denne retten har 252 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet entrecôte med jordbærsalsa.Grillet entrecôte med jordbærsalsa.
Denne retten har 137,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet entrecôte med grønnsaksspyd og basilikumcouscous.Grillet entrecôte med grønnsaksspyd og basili.
Denne retten har 108,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet biff med søtpotetmos.Grillet biff med søtpotetmos.
Denne retten har 61,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.