| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 85.63 | 429.81 | Kcal |
| Protein | 7.28 | 36.54 | gram |
| Karbohydrat | 2.43 | 12.20 | gram |
| Kostfiber | 1.12 | 5.62 | gram |
| Fett | 4.95 | 24.85 | gram |
| Mettet fett | 2.31 | 11.59 | gram |
| Salt | 0.76 | 3.83 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 7.70 | Kr 38.65 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 2 008 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 11,35 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Lammefrikassé på høsten.
Fårikål med lammekjøtt.
Lam med fennikel og tomat.
Lam i dill 2.
Fransk lammegryte.
Chairo stew - Gryterett fra Bolivia.
Lammecassoulet.
Rotstappe fra Sunndal.
Tagine.
Lammegryte med bønner.
Afgansk lam med spinat.
Couscous med lam fra Algerie.
Irish stew- Irsk stuing.
Irish stew 2.
Carne no Tacho com Couve - Lammegryte med kål.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.